Takana huikea kesä

Kainiemen huviloiden ensimmäinen kesä oli huikea menestys!  Säät suosivat huviloilla lomaansa viettäneitä. Vierailijoita riitti monista eri maista: suomalaisten lisäksi Kainiemen huviloihin tutustui lomalaisia Australiasta, Alankomaista, Saksasta, Venäjältä, Puolasta ja Singaporesta.  Alueen rauhallisuus ja avara järvimaisema tekivät vaikutuksen. Samoin huviloiden varustelu ja yleisilme saivat paljon kiitosta.
Kiitämme huviloilla vierailleita ja toivotamme Teidät ja myös uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi mihin vuodenaikaan tahansa !


Ajankohtaista


Sadonkorjuuta Bisentissä
Tänä syksynä olimme mukana monenlaisessa sadonkorjuutoiminnassa. Omat oliivit kerättiin kahdestaan. Noin 250 kg oliiveja, joista saimma noin 30 litraa öljyä...
Lue lisää...
Neljäs makuuhuone valmistui Casa Martiniin
Casa Martinin alakertaan valmistui neljäs makuuhuone. Se on viileä myös kesällä. Nyt on tilaa ainakin kymmenelle henkilölle.
Lue lisää...
Kainiemi Closed 2022 / Lopputulokset
Linkki:  Lopputulokset Turnauksen voitti Jussi Puranen kyseenalaisen tuomaritoiminnan jälkeen. (Kts. pistetaulukko) Toinen oli Joona Korolainen. Joukkuekilpailun voitti Nurmeksen tenniseura. Turnauksessa..
Lue lisää...