Villa Erika

Villa Erika soveltuu suuremmallekin seurueelle. Tilavia makuuhuoneita on kaksi alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Vuodepaikkoja on 13 + 3. Yläkerran makuuhuoneista on mahtavat näköalat Pieliselle. Terassilta lämmitettävä takka lämmittää samalla saunan. Laadukkaassa Puustelli keittiössä on kaikki mukavuudet. Ulkotakassa on monipuoliset mahdollisuudet ruuan valmistamiseen. Varustukseen kuuluu parila, ritilä, uuni tai savustuslaatikko. Huvilan varustukseen kuuluu langaton internet-yhteys, joka toimii suoraan myös televisiossa. Rannassa on soutuvene omalla hiekkarannalla. Tenniskenttä on vapaassa käytössä. Valitse halutessasi etukäteen sopivat ohjelmapalvelut.

Pohjapiirros

Lisää valokuvia Villa Erikasta täällä >>>

Viikot2 vrk eViikko e
1-26801600
3-246401400
25-366801600
37-516401400
52-536801600

Lisäpalvelut

Liinavaatteet ja pyyhkeet 15 e/hlö
Loppusiivous VIlla Erika 150 e

Muuta:

Huvilat soveltuvat allergisille.
Lemmikkieläinten tuominen sisätiloihin ja tupakoiminen ei ole sallittua.

Mikäli huvilalla on tarkoitus järjestää isompi tilaisuus, on siitä ilmoitettava ja asiasta sovittava erikseen varausta tehtäessä. Tilaisuuden luonne ja henkilömäärä voivat vaikuttaa hintaan.


Ajankohtaista


Sadonkorjuuta Bisentissä
Tänä syksynä olimme mukana monenlaisessa sadonkorjuutoiminnassa. Omat oliivit kerättiin kahdestaan. Noin 250 kg oliiveja, joista saimma noin 30 litraa öljyä...
Lue lisää...
Neljäs makuuhuone valmistui Casa Martiniin
Casa Martinin alakertaan valmistui neljäs makuuhuone. Se on viileä myös kesällä. Nyt on tilaa ainakin kymmenelle henkilölle.
Lue lisää...
Kainiemi Closed 2022 / Lopputulokset
Linkki:  Lopputulokset Turnauksen voitti Jussi Puranen kyseenalaisen tuomaritoiminnan jälkeen. (Kts. pistetaulukko) Toinen oli Joona Korolainen. Joukkuekilpailun voitti Nurmeksen tenniseura. Turnauksessa..
Lue lisää...