Villa Annika

Villa Annika on viihtyisä yhden perheen tai pienen porukan huvila 25 metriä Pielisen rannasta. Makuuhuoneessa, olohuoneessa ja parvella on yhteensä kuusi makuupaikkaa.  Huvilassa on terassilta lämmitettävä takka, joka lämmittää samalla saunan. Laadukkaassa Puustelli keittiössä on kaikki mukavuudet. Ulkotakassa on monipuoliset mahdollisuudet ruuan valmistamiseen. Valittavana on parila, ritilä, uuni tai savustus. Huvilan varustukseen kuuluu langaton internet-yhteys, joka toimii suoraan myös televisiossa. Rannassa on soutuvene omalla hiekkarannalla. Tenniskenttä on vapaassa käytössä. Valitse halutessasi etukäteen sopivat ohjelmapalvelut.  Vanhalla mökillä on tarvittaessa ja erikseen niin sovittaessa lisää majoitustilaa aitoissa.

Pohjapiirros

Lisää valokuvia Villa Annikasta täältä >>>

Lisäpalvelut

Liinavaatteet ja pyyhkeet 15 e/hlö
Loppusiivous Villa Annika 90 e

Katso: Aktiviteetit Kainiemessä

Muuta:

Huvilat soveltuvat allergisille.
Lemmikkieläinten tuominen sisätiloihin ja tupakoiminen ei ole sallittua.

Viikot2 vrkViikko
1-2450880
3-24420750
25-36450850
37-51420750
52-53430880

Ajankohtaista


Sadonkorjuuta Bisentissä
Tänä syksynä olimme mukana monenlaisessa sadonkorjuutoiminnassa. Omat oliivit kerättiin kahdestaan. Noin 250 kg oliiveja, joista saimma noin 30 litraa öljyä...
Lue lisää...
Neljäs makuuhuone valmistui Casa Martiniin
Casa Martinin alakertaan valmistui neljäs makuuhuone. Se on viileä myös kesällä. Nyt on tilaa ainakin kymmenelle henkilölle.
Lue lisää...
Kainiemi Closed 2022 / Lopputulokset
Linkki:  Lopputulokset Turnauksen voitti Jussi Puranen kyseenalaisen tuomaritoiminnan jälkeen. (Kts. pistetaulukko) Toinen oli Joona Korolainen. Joukkuekilpailun voitti Nurmeksen tenniseura. Turnauksessa..
Lue lisää...