Bisentin kylään on matkaa autolla noin 15 min ja sieltä löytyy tarvittavat peruspalvelut mm. kaksi ruokakauppaa, lihakauppa, leipomo, ravintola, kahvila, postitoimisto, pankkiautomaatti ja bensa-asema. Lähin suurempi kaupunki on Teramo, jos on noin  50 000 asukasta . Matkaa Teramoon on noin 30-40 min. Teramon lähellä on Gran Sasson ostoskeskus. Guillianovan hiekkarannalle on matkaa noin 50 min ja 1 tunti Gran Sasson vuoristoon, jossa on luonnonpuisto ja laskettelukeskuksia talvella. Atri on hieno historiallinen pikkukaupunkin lähellä Casa Martinia.

Abruzzossa kannattaa varautua vuoristoteihin. Myös Casa Martiniin kiivetään mutkaista tietä. Teramon suunnasta on kuitenkin noin 30 min matka moottoritieltä kohtuullisen hyväkuntoista tietä.Vain viimeinen kilometri on kapeaa hiekkatietä.

Roomaan ajaa alle kolmessa tunnissa. Moottoritie on hyväkuntoinen ja maisemat  ovat upeat Abruzzossa tien varrella . Liikenne on sujuvaa , vain aivan lähellä Roomaa on  hyvä varautua ruuhkiin.

Talon ympäristössä on tilaa ulkoilla ja vuoristoteitä on mukava kävellä näköaloja katsomaan. Parhaat ulkoilupaikat ovat Gran Sasson (Campo Imperatore) luonnonsuojelualueella noin tunnin ajomatkan päässä.

Hiekkatien alussa on maatilamatkailuravintola Domus, jossa tarjoillaan usean ruokalajin lounaita ja päivällisiä perinteiseen abruzzolaiseen tapaan . Domuksen isännällä Robertolla on oma viininvalmistamo  läheisellä pienellä farmilla, joka on Casa Martinin lähin naapuri.  Roberto puhuu englantia, mutta keskimäärin Italian maaseudulla puhutaan vain Italiaa.  On kohteliasta  osata   muutama sana italiaa, esim. tervehdykset ja numerot.

Kauppakeskuksia (Centro Commerciale)

Gran Sasso
Lähin kauppakeskus Teramon suunnassa. Ilmainen parkkitalo, jossa on aina tilaa. Täällä on myös suuri ruokakauppa.

Citta’ Sant’Angelo
Outlet-kylä, jossa on lukematon määrä pikkuliikkeitä. Lähellä on myös suuri kenkien outlet -myymälä.

Val Vibrata
Suuri kauppakeskus, jossa paljon erikoisliikkeitä. Hieman kauempana pohjoiseen vievän moottoritien varressa.

Rantoja (Spiaggia) Uimarantoja on jokapaikassa rannikolla. Tässä muutamia hyväksi havaittuja.

Giulianova
Ilmainen ranta, jonne pääsee kätevästi moottoritietä Teramon suunnasta. Löytyy yleensä vapaa parkkipaikka.

La Nelide
Rauhallinen ranta Pescaran suunnassa ( Silvi). Aurinkotuolit voi maksaa ravintolaan noin 10 e/kaksi kappaletta.

tt