Casa Martin

Italialainen maalaistalo omassa rauhassa

Nurmeksen huviloiden lisäksi Kainiemen huviloihin kuuluu myös talo Italiassa Abruzzon alueella. Abruzzo on noin Rooman korkeudella, Adrianmeren suunnalla.

Casa Martin sijaitsee Bisentin kylässä noin 35 km rannikolta, maaseudulla omassa rauhassaan, noin 300 m merenpinnasta vuorenrinteellä. Taloa ympäröi 9 hehtaarin maa-alue, jolla sijaitsee heldelmäpuita, viinitarha ja noin 100 oliivipuuta. Näkymä on huikaiseva laaksoon ja Gran Sasso -vuoristoon. Kätevimmin Casa Martiniin pääsee Roomasta noin 3 tunnissa vuokra-autolla. Auto on muutenkin välttämätön Casa Martinissa lomaillessa.

Parvekkeelta ja pihalta on loistava näköala laaksoon.

Ensimmäisessä kerroksessa on 2 makuuhuonetta, olohuone, kylpyhuone ja keittö. Kolmas ja neljäs makuuhuone on alakerrassa. Tilavassa huoneessa 40m2 huoneessa on myös keittiö ja kylpyhuone. Alakerrassa on myös neljäs viileä makuuhuone.

Ruokaa voi valmistaa keittiössä kaasuliedellä tai valurautaisella puu-uunilla. Piharakennuksessa on pizzauuni, jossa voi myös paistaa ja grillata. Käytettävissä on lisäksi kaasugrilli.

Lisää kuvia Casa Martinista

Bisentin kylään on matkaa autolla noin 15 min ja sieltä löytyy mm. kaksi ruokakauppaa, lihakauppa, leipomo, ravintoloita ja kahviloita, postitoimisto, pankkiautomaatti ja bensa-asema. Lähin suurempi kaupunki on Teramo, jossa on noin 50 000 asukasta ja kaikki tarvittavat palvelut. Matkaa Teramoon on noin 40 min. Teramon lähellä on Gran Sasson ostoskeskus. Guillianovan hiekkarannalle on matkaa noin 50 min ja Gran Sasson vuoristoon, jossa on luonnonpuisto ja laskettelukeskuksia talvella, on noin 1 tunnin ajomatka.

Alakerrassa on tilava huoneisto, jossa oma keittiö ja kylpyhuone.

Alakerrassa on neljäs makuuhuone.

Piharakennuksessa on myös suomalainen sauna ja pizzauuni.

Uima-allas on käytettävissä kesällä.


Ajankohtaista


Sadonkorjuuta Bisentissä
Tänä syksynä olimme mukana monenlaisessa sadonkorjuutoiminnassa. Omat oliivit kerättiin kahdestaan. Noin 250 kg oliiveja, joista saimma noin 30 litraa öljyä...
Lue lisää...
Neljäs makuuhuone valmistui Casa Martiniin
Casa Martinin alakertaan valmistui neljäs makuuhuone. Se on viileä myös kesällä. Nyt on tilaa ainakin kymmenelle henkilölle.
Lue lisää...
Kainiemi Closed 2022 / Lopputulokset
Linkki:  Lopputulokset Turnauksen voitti Jussi Puranen kyseenalaisen tuomaritoiminnan jälkeen. (Kts. pistetaulukko) Toinen oli Joona Korolainen. Joukkuekilpailun voitti Nurmeksen tenniseura. Turnauksessa..
Lue lisää...