Kuntapäättäjät tutustuivat Kainiemeen

Pikes oli kutsunut kuntapäättäjiä Nurmeksesta, Lieksasta ja Valtimolta tutustumaan uusiin yrityksiin Nurmeksessa. Pikes on ollut mukana huvilahankkeessa alusta asti ja myös Nurmeksen kaupunki on suhtautunut positiivisesti uuden matkailuyrityksen perustamiseen. Vierailijat olivatkin tyytyväisiä, kun huviloille on onnistuttu saamaan runsaasti kansainvälisiä ja suomalaisiakin asiakkaita. Todettiin, että hankkeen tavoitteet ovat totetutuneet.

Monipuolisella sähköisten markkinointikanavien käytöllä on Kainiemen huvilat saatu asiakkaisen tietoisuuteen myös Venäjän ja euroopan markkinoilla. Markkinointiin on käytetty lähes kaikkia tarjolla olevia välineitä mukaanlukien sosiaalinen media, videot, valokuvien jakelu ja hakukonemarkkinointi.

Lehtijuttu Ylä-Karjalassa


Ajankohtaista


Sadonkorjuuta Bisentissä
Tänä syksynä olimme mukana monenlaisessa sadonkorjuutoiminnassa. Omat oliivit kerättiin kahdestaan. Noin 250 kg oliiveja, joista saimma noin 30 litraa öljyä...
Lue lisää...
Neljäs makuuhuone valmistui Casa Martiniin
Casa Martinin alakertaan valmistui neljäs makuuhuone. Se on viileä myös kesällä. Nyt on tilaa ainakin kymmenelle henkilölle.
Lue lisää...
Kainiemi Closed 2022 / Lopputulokset
Linkki:  Lopputulokset Turnauksen voitti Jussi Puranen kyseenalaisen tuomaritoiminnan jälkeen. (Kts. pistetaulukko) Toinen oli Joona Korolainen. Joukkuekilpailun voitti Nurmeksen tenniseura. Turnauksessa..
Lue lisää...