Tervetuloa Pohjois-Karjalaan!

Kainiemi sijaitsee Kynsiniemellä Pielisen rannalla, 12 kilometrin päässä Nurmeksen keskustasta. Kauniille ja rauhalliselle kesälomalaisten suosimalle alueelle on rakennettu kaksi tasokasta huvilaa kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Kainiemessä on myös vanha hirsihuvila, joka tarjoaa  kesäaikaan lisärakennuksineen lisää majoitustilaa tarvittaessa ja erikseen sovittaessa .

Lisää valokuvia Kainiemestä täällä >>

Uudet huvilat on rakennettu matalaenergiarakenteella ja niiden erikoisuutena on terassilta lämmitettävä takka/saunan kiuas, joka toimii myös lattialämmityksen energialähteenä.

Kainiemi tarjoaa luonnonrauhan lisäksi ympäri vuoden erinomaisia harrastusmahdollisuuksia moneen makuun ja kaikenikäisille. Alueella on yksityinen tenniskenttä, joka on kesäaikaan vapaasti asiakkaiden käytössä. Murtomaahiihdosta pitäville löytyy talvella säiden salliessa perinteiset ladut heti huviloiden välittömästä läheisyydestä.  Myös lumikengillä pääsee tutustumaan ympäröivään luontoon. Syyskaudella alue tarjoaa loistavan tukikohdan metsästystä ja kalastusta harrastaville tai marja- ja sieniretkille.

Valinnan ja vuodenajan mukaan on mahdollisuus järjestää monipuolisia ohjelmapalveluja: tennis, vesihiihto, purjehdus, kalastus, patikointi, maastopyöräily, sekä moottorikelkkailu ja mönkijäsafari. Asiakkaiden käytössä on myös moottori- ja purjevene. Aktiviteetit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten Kainiemessä on mahdollista viettää niin rauhallinen kesäviikko järven rannalla kuin aktiivinen urheiluloma luonnon helmassa.

Nurmeksen kaupunki tarjoaa kiinnostuneille lisäpalveluita mm.   Bomban talo ja karjalaiskylä, golfkenttä ja Sotkan kylpylä.